030 - 692 60 90

Over ons

UnsterDeMeent is een onderneming van Accountants & Adviseurs. Wij onderscheiden ons door laagdrempeligheid en inlevingsvermogen. Wij adviseren/ ondersteunen ondernemers en ondernemingen in het Midden- en Kleinbedrijf, alsmede besturen van Stichtingen en Verenigingen.

Ontmoet ons team

Accountants en adviseurs met gedegen kennis én visie.

Waar we trots op zijn

Persoonlijke benadering

Standaardoplossingen bij standaardvragen. De ervaring leert echter dat die vragen zelden voorkomen. Iedere situatie is immers net iets anders, waardoor deze om een persoonlijke benadering vraagt.

Korte lijnen

Door de omvang van ons kantoor is er altijd een ervaren aanspreekpunt beschikbaar, die een vraag kan beantwoorden of een actuele en/of acute situatie kan helpen oplossen.

Bewezen ervaring

Onze accountants hebben ervaring opgedaan bij grotere accountantskantoren en zijn in de praktijk gepokt en gemazeld. Veel situaties zijn daardoor herkenbaar en daarmee een vertrekpunt voor een advies en/of oplossing.

De accountants en adviseurs van UnsterDeMeent zetten hun kennis en ervaring om in kansen voor cliënten. Het dagelijkse werk van een ondernemer/ (financieel) directeur bestaat uit het maken van keuzes. Daarbij heeft iedere optie haar voors en tegens. Een sparringpartner die dan helpt om de juiste keuzes te maken is belangrijk bij de ontwikkeling van uw onderneming. 

Ondernemen vraagt om gedegen kennis maar ook om visie...

Maak kennis met onze mensen

Bekijk ons hele team
AA- Accountant Hans Klutz
AA- Accountant Johan Kok
Senior Accountmanager Ron Ossendrijver