030 - 692 60 90

Accountancy

Ondernemingen dienen jaarlijks hun jaarcijfers op te maken. Daarbij moet er aan een fors aantal regels en richtlijnen worden voldaan. Ondernemingen in het MKB beschikken meestal niet over de expertise om aan die eisen te voldoen. Wij kunnen deze werkzaamheden uit handen nemen. Ook als de onderneming wel zelf jaarcijfers opmaakt is het vaak verstandig om deze door een externe onafhankelijke deskundige te laten beoordelen. Door accountants samengestelde of beoordeelde jaarrekeningen hebben een meerwaarde voor externe gebruikers. Bankiers bijvoorbeeld zullen bij hun risico inschatting hier rekening mee houden, wat een lagere rente kan opleveren. Ook bij het aanvragen van privé-leningen, zoals voor de aankoop van een woning, kan dit invloed hebben op de uitkomst van de aanvraag. Naast het samenstellen of beoordelen van jaarrekeningen zorgen we ook voor het opstellen van correcte deponeringsjaarstukken voor de Kamer van Koophandel.  

Uiteraard houden de accountancywerkzaamheden niet op bij de jaarcijfers. Naar aanleiding van deze cijfers, maar ook tussentijds, denken we graag mee en geven we advies over de koers van de onderneming en gaan in op allerlei vragen die bij u als ondernemer spelen. Wat voorbeelden: Heb ik nog de juiste ondernemingsvorm? Wat is de toekomstvisie? Hoe zit het met de opvolging? Wanneer moet ik beginnen met het ‘verkoopklaarmaken’?    

Accountants en adviseurs met gedegen kennis én visie.

Onze uiteenlopende diensten

Wij kunnen veel werkzaamheden voor en met u verrichten, waardoor u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

De accountants en adviseurs van UnsterDeMeent zetten hun kennis en ervaring om in kansen voor cliënten. Het dagelijkse werk van een ondernemer/ (financieel) directeur bestaat uit het maken van keuzes. Daarbij heeft iedere optie haar voors en tegens. Een sparringpartner die dan helpt om de juiste keuzes te maken is belangrijk bij de ontwikkeling van uw onderneming.

Ondernemen vraagt om gedegen kennis maar ook om visie...

Maak kennis met onze mensen

Bekijk ons hele team
AA- Accountant Hans Klutz
AA- Accountant Johan Kok
Senior Accountmanager Ron Ossendrijver