030 - 692 60 90

Detachering

Heeft u een bezettingsprobleem op uw administratie? Dat kan zich zo maar voordoen. Het is mogelijk uw eigen controller of uw eigen administratief medewerker via ons te betrekken, die op parttime basis in uw bedrijf werkzaamheden voor u verricht.

Ziekte of zwangerschap, om niet te spreken van overlijden of ontslag, kunnen hiervan de oorzaak zijn. Voor de korte termijn kunnen wij dit voor u oplossen door het detacheren van één of meer medewerkers. Voor de langere termijn zullen we meedenken in een permanente oplossing.

Het kan uiteraard ook voorkomen dat u ervoor kiest om voor langere tijd een beroep op ons doet om een medewerker voor een aantal uren per week of maand bij u te laten werken. Wij overleggen graag over de mogelijkheden.

Accountants en adviseurs met gedegen kennis én visie.

De accountants en adviseurs van UnsterDeMeent zetten hun kennis en ervaring om in kansen voor cliënten. Het dagelijkse werk van een ondernemer/ (financieel) directeur bestaat uit het maken van keuzes. Daarbij heeft iedere optie haar voors en tegens. Een sparringpartner die dan helpt om de juiste keuzes te maken is belangrijk bij de ontwikkeling van uw onderneming.

Ondernemen vraagt om gedegen kennis maar ook om visie...

AA- Accountant Hans Klutz
AA- Accountant Johan Kok
Senior Accountmanager Ron Ossendrijver